Νέα
Κώς
PHOTO GALLERY

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩ, ΚΑΣΤΡΙ
KEFALOS
KOS 85301 - GREECE
Tel. +30 22420 71755-7
Fax +30 22420 71455
ΧΑΡΤΗΣ

   Newsletter
  
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να καταχωρηθείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας


ΞšΟŽΟ‚

KEFALOS
Ο Κέφαλος είναι ένα από τα ομορφότερα θέρετρα της Κω, εκεί όπου η φιλοξενία είναι τρόπος ζωής. Με τις μαγευτικές χρυσαφένιες παραλίες, τα γαλαζοπράσινα νερά, τα μοναδικά αξιοθέατα και το εύκρατο κλίμα, έχει αποκτήσει φανατικούς επισκέπτες.

Το σκηνικό στην Κέφαλο ποικίλει, από δασώδεις βουνοπλαγιές μέχρι γυμνούς λόφους. Το μεγαλύτερο μέρος όμως της παραλιακής ζώνης είναι ομαλό που σημαίνει ότι ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει την περιοχή ακόμη και με … ποδήλατο.
Κέφαλος

Η ΚΕΦΑΛΟΣ αποτελεί την καλύτερη επιλογή για εκείνους που θέλουν να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν στις διακοπές τους.

Το χωριό της ΚΩ με τις καλύτερες παραλίες βρίσκεται μόλις 15 λεπτά από το αεροδρόμιο. Είναι ένας παράδεισος για εκείνους που θέλουν να απολαύσουν τη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ, καθώς διαθέτει 17 χμ καθαρές, αμμώδεις παραλίες.

Υπάρχουν πολλές παραδοσιακές ψαροταβέρνες, εστιατόρια και μπαρ που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς που αγαπούν το καλό φαγητό και τη διασκέδαση.

Η πλειονότητα των καταλυμάτων στον Κέφαλο είναι νεόκτιστα ξενοδοχεία, στούντιο και διαμερίσματα, τα περισσότερα οικογενειακές επιχειρήσεις που βρίσκονται 50 με 200 μ από τη θάλασσα και με τιμές που ξεκινούν από 25 Ευρώ ημερησίως για τα στούντιο ή τα δωμάτια.

Marinet Web design and development